En evighet av längtan & väntan

publicerat i

Har du någonsin önskat, längtat, väntat så mycket att du tycker att allt är en hel evighet och lite till? Just precis där är allt nu.

För tillfället är väntan och längtan lika lång som en evighet, vi väntar och väntar och plötsligt dyker något upp och rycks lika fort ur våra händer av olika anledningar. Denna väntan, detta letande och denna längtan får dagarna att bara vara ett enda slöseri av dagar, timmar och minuter i våra liv. Dagarna rusar förbi och vardagen rullar på utan att man tänker efter och tar tillvara på livet. Nej, detta letande, detta väntande och denna längtan efter det perfekta skapar ett disfunktionellt tänkande och skapar en enda stor oreda i sinnet. Vi vill hitta det perfekta och det är nu, gärna helst igår. Den som inte vill oss väl kan föra tankar till något annat just nu för vi behöver tur och lycka på vår sida som det verkar. För inte är det lätt att finna platsen, den perfekta platsen för lycka och framtid, ett evigt liv tillsammans.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jennifer:

Hej nu har jag startat upp veckans blogg, så gå gärna in och kommentera att du är med inte svårare än så, sen så kommer jag att utse 4 finalister som sedan tävlar om att få bli länkad på varje inlägg som jag gör!
Hoppas du vill vara med tryck då på länken och anmäl dig!

http://jenniferalmstroms.blogg.se/?tmp=488912

Kommentera inlägget här :