Påminnelse till mig själv.

publicerat i Allmänt;

Skriv ett inlägg om det som du tänkt på idag, om det du ät tacksam för. Detta kan ju även ni ta som tips också, tänk på vad DU är tacksam över!

No candy for you girl..

publicerat i Allmänt;

Ja, just nu kollar jag på Masterchef - the professionals och är sååå sjukt sugen på godis men nej, inget godis här inte!
Jag ska ut och fika med min vän Pauline imorgon och får ta och hålla igen på syndandet för det blir för mycket sånt på lördag med dessert och bröllopstårta! Nu när jag inte kan röra på mig som jag vill så får jag så sjukt dåligt samvete när jag äter något onyttigt, haha. Särskilt när man ser resultat av att inte äta typ godis och annat onyttigt samt hälsosam mat och mindre portioner!

Nu ska jag kolla vidare på Masterchef..

Och just ja! För er son kollar på Sons of Anarchy - glöm inte TV11 21:00 ikväll!

Vad hände?!

publicerat i Allmänt;

Ja, vad som hände/händer är att jag inte alls haft någon blogglust eller ska man kalla det bloggtorka? Hur som helst, jag har inte varit motiverad att blogga men jag ser ju att ni rent förtvivlat kommer in här varje dag ändå, Gud vad jag måste ta tag i detta nu igen! Vill ju inte att ni ska stå utan inlägg när ni besöker min blogg :)

Såååååå.. Jag har faktiskt varit iväg och hälsat på i ett ny stall för att bli medryttare på en häst. Allt verkar stämma så himla bra! Jag ska tillbaka på fredag som det ser ut nu, ska rida ut tillsammans med ägaren. Hon har två stycken, dels den jag ska börja rida (valack) och ett sto. Om det funkar kommer jag även att rida stoet, we'll see :) Det känns verkligen skit kul att komma igång med hästarna igen eftersom det legat lite lågt pga skola bland annat.

Jag är så jäädrans nöjd över mig själv förresten! När man väl bestämmer sig att lägga om sina vanor så funkar det, jag har på 5 dagar gått ner 2,5 kilo!!! Så jävla bra, nu blickar jag framåt för fler ska det bli! Hoppas bara min fot blir bättre så jag kan sticka ut och springa snart, blir knäpp av att inte kunna sticka ut ;P

Skriver mer senare..