From Spain with love - pictures

publicerat i Semester;
Bildbomb från min och min kärleks semesterresa till Spanien, Teneriffa - Playa de las americas 120814.Det var en toppen bra resa och vi kommer att komma tillbaka till Playa de las americas inom snar framtid för en sak är säker - detta var ett resmål som passade oss som handen i handsken!
Hotellet var superfint och passade oss perfekt då detta var ett "vuxenhotell" med åldergräns (16 år), precis som vi ville ha det med hög standard på hotellrummet och hotellet i övrigt. Så för er som funderar på att åka till Playa de las americas och har lite högre krav på hotellet än "att det bara behövs en säng att sova i" så kan jag varmt rekommendera Ving's Sunprime hotel - Coral Suites & Spa!

Efter regn kommer solsken.

publicerat i Allmänt;
Den senaste tiden har jag hunnit med en hel del bland annat har jag sommarjobbat fler mil hemifrån i 2 månader samt varit till Spanien en vecka med min kärlek. Det finns mycket att berätta men vi börjar med detta.
Att jobba på annan ort, närmare bestämt 42 mil hemifrån kan jag meddela tar på en rent psykiskt och är du i ett förhållande kan det definitivt testas av ett distansförhållande. Men för att stoltsera med mitt och Carl-Johans förhållande så fungerade det otroligt bra för oss att vara borta ifrån varandra, nog för att det kändes som om att hjärtat skulle slitas ur kroppen och själen var utsuddad efter 2 månaders distans så fixade vi det grymt bra! Tack & lov för att det finns telefoner i dagens samhälle, hur gjorde man förr? Skickade brev maybe.
Jag har som nämnt även varit till Spanien på semester 1 vecka med mitt hjärta och det behövde vi efter denna regniga sommar! Herrejösses vad härligt det var med 30 grader och SOL!
Jag återkommer lite senare med en bildbomb från Spanien, nu ska jag äta "kantarelldoftande fläskfilégryta" med ruccolasallad, yummie.
Ja just det, har ändrat designen på bloggen, vad tycks?