Med blandade känslor

publicerat i

Hejsan!

Nu är jag på väg hem till söder igen ifrån de norra delarna i Sverige där jag befunnit mig under helgen. Det har varit en bra helg med en massa skratt och härligt umgänge!

Det är så härligt att komma "hem" till ryttarklubben och stallet där uppe! Det är då man märker vilket jäkla bra ställe det är med anläggningen, omgivningarna och folket. Ännu bättre är det när en av världens bästa vänner hade möjlighet att träffas och prata ikapp, ni kan nog gissa er till vad vi pratade om 99,9% av tiden vi träffades.. HÄSTAR! Haha. You gotta love it.

Det är som vanligt, jag åker hem igen med blandade känslor. Jag trivs så otroligt bra där jag bor nu men mina föräldrar är inte där och mina vänner från norr är inte heller där. Jag önskar att jag någon gång i framtiden kan få ha mina föräldrar nära igen, inte alla långa 42 mil emellan.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg men nu ska jag hoppa av tåget strax i Uppsala därefter fortsätter resan söderut!

Och Emelie, om du läser detta - det är bara att handla, ingen tvekan! :*

Shine Bright Like A Diamond

publicerat i

Hejsan!

Nu är det så här, jag försökte göra ett inlägg från min iPad men den la av hela tiden, kastade ut mig från Safari. Sjukt störande! Så nu får det bli ett inlägg från iPhonen istället.

Jag har en hel del uppbokat resten av år 2012.. Till att börja med så åker jag uppåt i landet och träffar vänner och familj över helgen. Därefter kickar min VFU period 2 igång i skolan, det innebär med andra ord 5 veckors praktik på en förskola. Om 3 veckor ska jag och min sambo ner till Skåne på julbord och några veckor efter det så är det julafton och då åker jag och min sambo uppåt i landet igen och firar jul med min familj!

Till nyår drar vi vidare norrut mot Sälen/Lindvallen för ett par dagar bara han och jag, så himla mysigt!

Mitt emellan allt detta är det mina vänner här nere och hästarna som tar upp min tid emellan allt pluggande som det kommer att bli mycket av i närmaste kurs/kurser.

Jag har en massa tankar, viljor och idéer just nu i mitt huvud! Hur bestämmer man sig vilket man ska satsa på? Tips tas gärna emot.