Män i kostym - stil

publicerat i Stiltips - Män;
Jag såg innan att min statistik sköt i höjden när jag skrev om boken 365 stiltips för män. Satt och bläddrade lite i boken nu och kom in på ett kapitel gällande kostymen.

När jag tänker på kostym tänker jag genast på högtider, bröllop eller begravningar men samtidigt på män som jobbar på kontor, aktier eller som advokater. Jag måste medge att jag tycker det är stiligt med kostym!

En snygg skjorta och en snygg slips till kostymen är ett big yes-yes, skippa den tråkiga vita skjortan! På med färg istället! Att jag tänker på kostymer ligger i grund för att jag analyserade min sambo när han bar kostym igår (läs, i smyg!). Kostym kan ju vara så mycket mer än bara för särskilda tillfällen vilket det är för "vanliga" män. Varför inte dra på sig den där snygga kavajen och lysa upp fredagen på jobbet? Do it!

Per Nilsson som är författare till boken 365 stiltips för män skriver så här om kostymen:
"avslappnad, rak i ryggen och med armarna utmed sidorna - så der sen enda vettiga positionen ut när du provar kostym och skjorta. Andra ställningar förbereder dig för aktiviteter som du ändå inte kommer att utöva i plagget"

Jag kan bara hålla med, för det är helt klart det snyggaste och jäkligt manligt men även när mannen lägger ena armen över ryggstödet (inte båda!) på stolen så att kavajen öppnar sig något är riktigt snyggt (läs, kavajen är uppknäppt för att det alltid är snyggast).

Min sambo på bröllop med armen på stolsryggen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av En chic mammas bekännelser:

jo absolut, men då hade jag fått fixa ett pass till hailey vilket jag inte hade hunnit och sen är hon bara 7 mån så känns lite för litet :) men det får bli nästa gång :)

2:a kommentar, skriven , av CASSANDRA - SÄLJER LINNEN MED FINA TEXTER PÅ!:

sv; ja gör det!;D

ehm, massa kompis skit :(

3:e kommentar, skriven , av A D E L I N A:

sv: det är toppen med mig :D själv då? :)

Kommentera inlägget här :