Vad hände?!

publicerat i Allmänt;

Ja, vad som hände/händer är att jag inte alls haft någon blogglust eller ska man kalla det bloggtorka? Hur som helst, jag har inte varit motiverad att blogga men jag ser ju att ni rent förtvivlat kommer in här varje dag ändå, Gud vad jag måste ta tag i detta nu igen! Vill ju inte att ni ska stå utan inlägg när ni besöker min blogg :)

Såååååå.. Jag har faktiskt varit iväg och hälsat på i ett ny stall för att bli medryttare på en häst. Allt verkar stämma så himla bra! Jag ska tillbaka på fredag som det ser ut nu, ska rida ut tillsammans med ägaren. Hon har två stycken, dels den jag ska börja rida (valack) och ett sto. Om det funkar kommer jag även att rida stoet, we'll see :) Det känns verkligen skit kul att komma igång med hästarna igen eftersom det legat lite lågt pga skola bland annat.

Jag är så jäädrans nöjd över mig själv förresten! När man väl bestämmer sig att lägga om sina vanor så funkar det, jag har på 5 dagar gått ner 2,5 kilo!!! Så jävla bra, nu blickar jag framåt för fler ska det bli! Hoppas bara min fot blir bättre så jag kan sticka ut och springa snart, blir knäpp av att inte kunna sticka ut ;P

Skriver mer senare..

Kommentera inlägget här :