New shoes

publicerat i Allmänt;

Ja.. Jag har så jävla dålig karaktär när det gäller snygga skor! Jag kan verkligen inte gå in på Scorett utan att komma ut med ett par skor eller fet ångest för att jag inte kan köpa de skor jag vill ha, haha!

Så, efter 3 dagars ångest åkte jag och köpte dessa! jag kan fan inte låta bli fast ekonomin säger "NEEEJ!"

I got a Vouge idea

publicerat i Allmänt;

Japp, jag har blivit så dålig på att blogga! Så, då var det sagt, haha!

Idag har jag varit i skolan och även hunnit med att luncha med min vän Madde på Skåres! Efter skolan och lunchen fick polisen besök av mig, behövde fixa ett nytt pass då vi ska iväg i slutet av mars jag och Calle.
Sedan ska vi iväg i maj till London även så det behövs :)

Annars då!? Joo! Jag har fått sommarjobb! Sommaren är räddad och Calle slipper betala alla räkningar ;)) Dessvärre kommer jag bo 45 mil ifrån min älskling och det kommer att bli så jävla kämpigt! Men vi löser det, vi fixar det här <3

Ja just ja! Jag har hamnat på Vouges framsida;) haha! I wish baby!

Om hjärtat fick bestämma..

publicerat i Allmänt;

Som rubriken lyder, om hjärtat hade fått bestämma hade jag inte tänkt tanken. När hjärnan och ekonomin samtalar skapas det konflikter och ett dilemma uppstår, nu ska jag bara bli överens med mig själv att det blir bra! Lite luddigt men detta handlar om sommarjobb..

Jaja, helgen har varit jätte bra! Utgång i fredags med vänner och idag blev det melodifestival mys med älsklingen.

Nu tänker jag snoka, det small ORDENTLIGT utanför fönstret precis! Scary!

Rest in peace W.H

publicerat i Allmänt;

Sitter och kollar på Whitney Houstons begravning på sjuan och herrejäklar, vilken gospelkör! Otroligt vackert och jag tycker att det är exakt vad som ska finnas på hennes begravning..

Så sorgligt att ytterligare en så stor artist på jorden har kommit till himlen och får uppvaktning av änglarna. Vart är världen på väg? Hur som helst, vi kommer att sakna dig på jorden Whitney Houston, rest in peace!

Trevlig helg!

publicerat i Allmänt;

Vill bara önska alla en trevlig helg!
Nu blir det att fixa mat och ta ett glas rött, mums! Senare blir det melodifestivalen och mörk choklad tillsammans med min älskade sambo, pojkvän, fästman <3

Limited Edition

publicerat i Allmänt;

Idag har jag köpt nya Marabou BLACK, har sneglat på den ett tag. Saltlakrits älskare och choklad älskare som jag är kan jag inte låta bli!

Måste säga att den faktiskt är riktigt god även om jag saknar Marabous choklad med kokos som var gudomlig!

Annars då? Idag har det varit redovisning för VFU tiden i skolan, väldigt spännande att höra vad de andra observerat och valt att ta upp. Själv pratade jag om barns sociala samspel och delaktighet samt om konflikthantering. Är nöjd med min redovisning, fick fram de jag ville säga och var knappt nervös, thank god!

Nu ska jag göra en utvärdering över VFU perioden och sen kolla på Elsas Värld!

Kalla tår och fingrar..

publicerat i Allmänt;

Min utsikt just nu! Sitter och kollar på Mads träningar i stora ridhuset, det är kallt vill jag lova men min nya MH dunväst gör sitt jobb, riktigt varm faktiskt!

I Fagersta över helgen

publicerat i Allmänt;

Nu har jag vaknat efter en hyfsat god natts sömn här på luftmadrassen i Fagersta. Jag saknar redan min älskade Calle men vi ses imorrn iallafall tack o lov!

Jag ska snart pallra mig upp ur sängen och göra mig i ordning. Dagen bjuder på lite smått och gott, bland annat ska jag ut till stallet och kolla på Mads träningar och träffa min älskade vän Linda!

Jag har vaknat flera morgnar i rad och haft barnsånger på hjärnan och märker att jag nynnar till dem, haha! Arbetsskada efter snart 5 veckor på praktiken? Jovisst!

Mountain Horse

publicerat i Allmänt;

På väg till Fagersta stannade vi i Jönköping och jag sprang in på Charlies Häst & Hund. Där fick en MH dunväst följa med hem <3

Dagen i sin helhet

publicerat i Allmänt;

Idag har jag spenderat min dag på praktiken. Tänk att det har gått 4 veckor sedan jag började den! Det går så himla fort! Idag har jag tänkt en hel del på regler i barns lek, det är spännande!

När jag kom hem åkte vi och handlade, idag var det jag som betalade maten för första gången på flera månader! Det är så skönt att äntligen kunnat göra det idag, vill ju vara med trots mitt och min älsklings lilla avtal nu när jag är student.

Nu kollar jag på Familjen Annorlunda och förundras över hur vardagen går ihop för dessa familjer, haha!

Stövarjakt i solen

publicerat i Allmänt;

Igår var jag ut i skogen med älsklingen, vi släppte på vår stövare på harspår. Han fattade galoppen direkt och efter ett par ca 100 meter väckte han och kort därefter drev han! Duktig hund!

Senare runt lunch grillade vi korv och drack varm choklad, i love it!

Mysfrukost

publicerat i Allmänt;

När jag klivit upp idag och går in i köket möter jag detta, mitt hjärta har dukat upp frukost och levande ljus.. Så mysigt!

Dag 2 + 3 - någon som älskar mig

publicerat i Allmänt;

Eftersom jag inte hunnit sätta mig och skriva som jag sagt att jag ska göra så slår jag ihop två dagar i en fråga.

Någon som älskar mig!

Jag vet att jag har vänner och familj som älskar mig men jag har tyvärr inte bilder på alla, men jag vet vilka ni är <3 här lägger jag ut en bild på min sambo som jag har, jag vet att han älskar mig och jag älskar honom<3

Intensiv dag med gnäll och gap

publicerat i Allmänt;

Idag har det varit en lång och intensiv dag på praktiken, tänker inte gå in på detaljer men rubriken säger nog det mesta.

Efter praktiken fikade jag med bästa Madde och det var såå bra! Precis vad jag behövde <3 i och med att vi får igenom samma sak med skolan så finns det oändligt mycket att prata om :) nu längtar jag till nästa fika!

För att övergå till lite skola igen så har jag börjat (sent men ändå) skriva ner mina dagar på praktiken och tankar jag har, som en dagbok typ.

Detta för att jag ska få igång mina tankar och reflektera och analysera över mina observationer. Men det handlar även om att jag vill kunna gå tillbaka och se mina tankar när jag gör resten av alla praktiker under min utbildning. På detta sett kan jag se hur jag utvecklats även.

Jag vet att jag missat två frågor att svara på, får se om jag tar och svarar på dessa senare idag! Tjao!

Iphone bilder

publicerat i Allmänt;

Jag kollar igenom lite bilder i min iPhone.. :D

Hittade dessa två ifrån i somras när jag och Calle var och kollade på Rally omkring Hamneda.. Riktigt varmt var det och jag envisades att sitta i solen och steka för att sedan begära skugga och klagar på värmen, haha!